Introdag for Natteravnene i Horsens

Introdag for Natteravnene i Horsens

07-11-2011

Lørdag den 5. november var nye og lidt "ældre" Natteravne i Horsens inviteret til et introarrangement, som dels havde til formål at få det mere "formelle" Lyn-kursus og dels at de mange nye Frivillige i foreningen kunne få lejlighed til at hilse på hinanden og på de mere garvede Natteravne i byen.

15 ud af vores i alt 27 Natteravne i foreningen mødte op og det blev en spændende dag med indlæg af Leif Christensen fra Landssekretariatet, som fortalte om baggrunden for Natteravnene og hvordan man skal agere når vi går vores ture, vores egen bestyrelse, som bl.a. fortalte om den netop afholdte "Trygt Natteliv i Horsens" konference, samarbejdet med politiet og en del praktiske ting om vores intranet og vores interne kommunikation og endelig Jan Asmussen, SSP-koordinator i Horsens Kommune, som fortalte om SSP-samarbejdet og hvad Horsens Street Team kan (og ikke kan) bistå os med.

Guld Bageren på Sønderbro havde sponseret morgenbrød med tilbehør mens Føtex Bankagervej havde sponseret lækre sandwich-boller til frokost. Tusind tak for jeres imødekommenhed.

Der var en livlig debat og stor spørgelyst hos både nye og gamle Natteravne og alt i alt blev det en god dag for alle.

Vi satser på at gennemføre endnu et introarrangement i starten af det nye år, især fordi vi fortsat har tilgang af nye Frivillige.