Nogle fanger fisk i en å...

Nogle fanger fisk i en å...

22-06-2012

- Natteravnene fisker cykler op af å’en…

Netop det gjorde Natteravnene i Husum - Tingbjerg og foreningen ”Blia” som var initiativtagere og arrangører af miljø og renholdelsesdagen, der blev afhold for nylig i København.

Endvidere var der deltagelse af 3 foreninger mere, Loong community in Denmark, The Association of ChineseExperts in Denmark og Association of Chinese Students and Scholars in Denmark…i alt 80 deltog I arrangementet.

Vi samarbejdede med Københavns kommune, Tingbjerg Områdesekretariat og Områdefornyelse Husum.

Vi fik samlet flere tusinde cigaretstumper, kapsler, en masse plastposer og meget andet affald. Og det bedste var, men også hårdt arbejde, at vi fik fisket 5 cykler op fra vandløbet ved broen til Tingbjerg, samt et meget tungt fodboldmål, som der måtte over 10 mennesker til at trække op.

Der blev samlet affald på Husum Torv, pladsen overfor Føtex, Frederikssundvej til Radiometer, og Åkandevej ud til mosen Storgårdsvej, Kobbelvænget ud til volden, langs kolonihaverne i Tingbjerg og på Voldens begge sider.

Det var en dejlig dag, og alle deltagere var glade. Jeg synes det er en af de bedste måder, at vise vores ansvarlighed overfor miljøet og samfundet, fremhæve frivilligheden, styrke netværksdannelsen og socialt samvær, og opnå ”rent” miljø og et ”rent” hjerte – et slogan fra Blias Stor Master Hsing Yun.

Endnu en gang tak for Københavns kommune, Tingbjerg Områdesekretariat og Områdefornyelse Husum, tak for I vil støtte os.

Hilsen Aihua Yan,
Formand for Natteravnene i Husum - Tingbjerg