København Citys formand Henrik Suhr Knudsen...

København Citys formand Henrik Suhr Knudsen...

17-09-2012

og mangeårig Natteravn og Instruktør takker af…

Natteravnene i København City og SeniorTeamet i Netværk Hovedstaden må desværre sige farvel til Henrik Suhr Knudsen, som af personlige årsager har valgt at stoppe som Natteravn, Formand og Seniorinstruktør.

Henrik har i sine 12 år som Natteravn gået mere en 300 vandringer, været med til at starte foreningerne i København City op i 2007, hvor han ved generalforsamlingen i foråret 2012 blev valgt til formand. Men må nu desværre allerede forlade den igen.

Ligeledes har han også været med til at starte foreningen i Ragnhildgade/Østerbro op, hvori han sad som formand i 7 år.

Da Natteravnenes Landssekretariat satte skub i SeniorTeamet, var han med på ét af de første hold som blev uddannet, og har igennem de sidste mange år været med til at starte nye foreninger op både i Danmark og Grønland, og han har hold et utal af Grundkurser for nye Natteravne.

Senest var Henrik én af de 5 frivillige Landssekretariatet pegede på til at repræsentere Natteravnene da Kongehuset inviterede til Haveselskab på Fredensborg Slot.

Vi respekterer selvfølgelig Henriks beslutning til fulde, men er kede af at midste ham i foreningen. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke, og håber, at han måske igen en dag finder tilbage til det frivillige arbejde hos Natteravnene.

Henrik takker for mange fede oplevelser, og sender hilsner til alle frivillige som han har mødt igennem sine 12 Natteravne-år.

Og som han sagde ”jeg vil da ikke helt udelukke, at jeg kunne finde på at gå et par ture et sted, når jeg engang bliver pensionist” :-)

Næstformand Annette Hansen overtager posten som formand ind til generalforsamlingen i foråret 2013, og suppleant Mette Birk træder op som bestyrelsesmedlem.

 

Venligst bestyrelsen.