Premiereture for Natteravnene i Brædstrup

Premiereture for Natteravnene i Brædstrup

29-12-2012

 

Så blev det dagen hvor der var premiere-vandringer for den nystiftede satellitforening i Brædstrup. Forud for dagen er gået hektiske dage med stiftelse, registrering af frivillige og planlægning af starten.

Hele 18 nye frivillige har meldt sig og det er rigtig flot i et relativt lille bysamfund som Brædstrup. Det store engagement lover godt for fremtiden for Natteravnene i byen.

28/12 var så dagen hvor de første ture skulle gennemføres. Som det er tradition ved opstart af nye foreninger blev de lokale frivillige mixet med erfarne kræfter fra lokalforeningen - her Horsens, så premiereaftenen var 3 hold klar til at dække aftenen med 2 frivillige fra Brædstrup og én fra Horsens på hvert hold.

Selv om vejret ikke indbød til udendørsaktiviteter, så var anledningen med halbal for byens unge oplagt til at være "kick-off" for foreningen i Brædstrup. Vi blev ikke rendt overende på turen, men det skortede ikke på anerkendende ord og skulderklap fra de voksne vi mødte denne frostkolde premiereaften.

På billedet ses 4 af aftenens 6 frivillige fra Brædstrup.