Vi er godt i gang nu.

Vi er godt i gang nu.

04-01-2009

Hej Ravne

Foreningen Kvaglund-Stengårdsvej har til formål at øge tryghed og sikkerhed i området Kvaglund og Stengårdsvej. Vi har til huse i ungdomsklubben Askelunden, og er begyndt at gå fra mandag uge 8, 2009.

Borgmester Johnny Søtrup var med på vores første tur, for derigennem at give sin støtte til Natteravnene Kvaglund-Stengårdsvej. Vi startede fra lokalerne ved siden af Fakta kl. 20.30, hvor der var lidt godt til ganen samt et par ord til at tage med på vejen. Der var stor interesse for vor første dag. Foruden Borgmester Johnny Søtrup var lokalpolitiet og konfliktmæglerne fra Kvaglund Skole mødt op. Sammen med Ravnene var lokalet fyldt helt op.

På turen, som var planlagt af Gadeteamet, var der en meget god stemning. Vi kom bl.a. forbi ungdomsklubben Askelunden, hvor der var forberedt opvisning med street-dans samt Club Ringgården, hvor der var betydeligt mere roligt den aften.

Vi har stadig brug for flere frivillige Ravne. Ring til Ivan Lilleøre-Nielsen på 6178 7535 eller skriv til: kvaglund@natteravnene.dk