Fra netudgaven af Midtjyllands Avis d. 5. marts 20

Fra netudgaven af Midtjyllands Avis d. 5. marts 20

05-03-2009

 

Anders Frøjk Clausen fra Voldby mødte op til

generalforsamlingen i Natteravnene i Hammel

og overrakte en check på 10.000 kroner til

formanden Ninna Frandsen.

 

10.000 kroner til Natteravnene

Selv om der er en del år endnu, indtil Anders Frøjk Clausens tre børn kommer i teenagealderen, så synes han, at det arbejde som Natteravnene i Hammel udfører er værd at støtte. Endda med hele 10.000 kroner.

Da Natteravnene tirsdag aften havde generalforsamling, mødte Anders Frøjk Clausen, som bor i Voldby og driver P. Clausens Fiskehandel på Århus Havn, op med en stor check på beløbet.

- Jeg læste i avisen, at Natteravnene havde været rundt ved de forretningsdrivende i Hammel og havde fået samlet 10.000 kroner ind. Det fik mig til at tænke, at Natteravnene burde kunne samle mange flere penge ind. Jeg vil i hvert fald gerne støtte, hvis der er Natterav-ne, som går og passer lidt på min butik i nattetimerne i weekenden, siger Anders Frøjk Clausen.

Han kontaktede derfor Natteravnene i Hammel, og tilbød at give 10.000 kroner.

Penge, som Natteravnene helt selv kan bruge, hvor ravnene finder det bedst.

- Jeg har ikke selv tid til at være natteravn. Det ville jo være den bedste måde at støtte på. Så i stedet vil jeg gerne give et økonomisk bidrag, siger Anders Frøjk Clausen.

Det er egentlig Helle Bøhl, som er natteravn og med i natteravnenes bestyrelse, som har fået Anders Frøjk Clausen til at interessere sig for det frivillige forældrekorps, som er på gaden hver fredag nat og på andre udvalgte nætter i Hammels natteliv. Helle Bøhl er nemlig dagplejer for et af Anders Frøjk Clausens børn.

Læs hele artiklen i Midtjyllands Avis.

Tekst og foto: Preben Just
Offentliggjort 5-3-2009 kl. 12:00