BAKKEN KALDER NATTERAVNENE!

BAKKEN KALDER NATTERAVNENE!

11-03-2008

Bakken åbner torsdag den 13. marts 2008

Vi mødes klokken 19:00 ved Klampenborg station (gå op på broen, ved det store S-skilt, hvor der normalt holder hestevogne).
De første af de tusindvis af motorcykler kommer buldrende lidt over kl. 19. Så kom hellere 10 minutter før end 10 minutter senere.

Det er i år 6.. gang Natteravnene åbner Bakken. Siden 2003 har mange Natteravne gået en tur på Bakken. Spørg bare i din lokalforening hvor hyggeligt det er. Med fare for at glemme flere, nævner følgende foreninger der har meldt ravne til åbning, blå mandag, eller sidste skoledag på Bakken: Natteravne fra Helsingør, Sjælør, Ragnhildgade, Tåstrup, Gladsaxe, Herlev, Farum, Slagelse, Gentofte, Helsinge, Stenløse, Slangerup, Ringsted, Bispebjerg, Frederiksværk, Stevns, Hillerød, Køge, ..., ja selv én fra Jylland, der var herovre alligevel den dag - og så helt sikkert et par stykker jeg har glemt (skriv endelig til mig). Nogle kommer en enkelt gang, andre er nærmest blevet "fast inventar". Alt sammen hyggeligt og alle er velkomne - nye som gamle.

Vi har til åbningen være mellem 26 (første år) og 75 (rekordåret 2004) Natteravne, der har set MCer, gået ture på og omkring Bakken, spist blødt brød til kaffen, gået et par ture til. Også antallet af MCer svinger.

Det hænger sammen med vejret. Og da Bakken åbner så det passer med Påsken, så kan datoen svinge fra år til år. Men i år er vejret lovende. Der har allerede været en hel del MCer på vejene i de dejlige forårsdage.

Som sædvanligt er Politi og SSP er glade for os, og jeg kan hilse fra Bakken og sige: "Vi er glade for jeres deltagelse og ser frem til en rolig sæson."

Bakkens åbning er en festlig start på sommersæsonen for Natteravnene (og for MCerne).

Kom og vær med!