Den Europæiske frivillighedskaravane

Den Europæiske frivillighedskaravane

29-07-2011

Mød Natteravnene fra bl.a. Rødovre, Husum, København City og Brøndby Øster når Den Europæiske frivillighedskaravane kommer til Axeltorv.

I forbindelse med, at 2011 er europæisk år for frivilligt arbejde, har EU en "karavane" som besøger alle lande i EU.
Den 1.- 3. august kommer denne til Danmark og i den forbindelse bliver der opstillet et telt på Axeltorv i København – over for Tivoli.

Den danske tilgang til besøget er at give frivillige organisationer og foreninger en mulighed for at vise "Frivillighedens mange ansigter", ved at give en platform og udstillingsvindue i form af et telt på Axeltorv, hvor de får mulighed for at vise og synliggøre deres frivillige engagement og aktiviteter.

Her vil I kunne finde Natteravnene i tidsrummet:
Mandag kl.14-18 Tirsdag kl.11-18 og Onsdag kl.11-17

På Axeltorv vil der være interaktive "udstillinger" fra mange forskellige frivillige organisationer, fra både idræt, kultur og den sociale verden m.m.

Samtidig vil der være nogle aktiviteter på pladsen omkring (eller/og i teltet) som musik fra MusicLife som er en frivillig musikskole på Ydre Nørrebro, og støttet af Fonden for Socialt ansvar

Selve arrangementet vil blive åbnet officielt den 1. august af Socialministeren og Europa kommissionens repræsentant i Danmark.

 

For mere info kontakt tlf. 70 12 12 99 - Mail: info@natteravnene.dk