Politikere på tur med Natteravnene

Politikere på tur med Natteravnene

04-03-2011

Fredag den 21. januar fik Natteravnene i Skovlunde hjælp fra uventet kant, da både det lokale folketingsmedlem Mette Frederiksen og Jesper Würtzen, 2. viceborgmester i Ballerup, gik med på Natteravnenes nattetur i Skovlunde.

På grund af skyderierne i bydelen havde de to politikere meldt deres ankomst for at følge Natteravnenes arbejde og for at komme i snak med de unge på gaden. Fredag var en fredelig aften og nat, og på gader og stræder var der glade borgere i forskellige aldre, på trods af skyderiet, der fandt sted for nylig.

»Jeg synes, at Natteravnene gør et fremragende stykke arbejde. De er med til at skabe tryghed og tillid i nattelivet, og jeg blev bare så glad for at se, hvor godt de tages imod af både unge og gamle, når mørket er faldet på,« siger Mette Frederiksen.

Natteravnene lyser godt op i deres gule jakker og er tryghedsskabende både ved værtshuse, s-togs stationen og ved den burgerbar, hvor der for kort tid siden fandt skyderi sted.

Natteravnene i Skovlunde og Ballerup kan i øvrigt godt bruge flere voksne frivillige. Interesserede kan kontakte formand Inge Luiten på 51237654.