Vi har fået en stor julegave

Vi har fået en stor julegave

10-12-2010

og endda før tid.

Foreningen Solsikken, der er en uafhængig støtteforening der de sidste 11 år har stået for medarbejderparkeringen på Roskilde festivalen, har foræret Natteravnene i Roskilde/Viby en stor kasse med både bolsjer og kondomer samt en check på 15.000 kr.

Solsikken begrunder valget af Natteravnene med, at man i foreningen sætter stor pris på Natteravnenes indsats, der både giver de unge et tryggere natteliv og medvirker til at minimere vold og hærværk. Samtidig lægges der vægt på, at Natteravnene nu er kommet til Viby Sjælland.

Erik Kjær Hansen, kasserer i Natteravnene i Roskilde/ Viby, er meget glad for den flotte gave. ”Bolsjer og kondomer er de unge er rigtig glade for, når vi møder dem om natten. Ofte er det at bede om et bolsje, en god anledning til en snak med nogle ansvarlige voksne, der møder de unge uden fordomme eller løftede pegefingre” fortæller Erik. ”Natteravnene er også meget taknemmelige for kontanterne. De skal blandt andet gå til flere kurser for Natteravnene. For øjeblikket tilbydes foreningens medlemmer kursus i konflikthåndtering. Det er igen med til at sikre de unge et trygt gå-i-byen-miljø”, slutter Erik.

Erik Kjær Hansen, kasserer for Natteravnene, ser med et smil på kurven med kondomer og bolsjer mens Inge Dehn fra Solsikken holder den kontante del af støtten. Foto: Klaus Walmod