En hilsen til alle Natteravne

En hilsen til alle Natteravne

04-10-2010

Kære Natteravn

Der har gennem mange år været et godt samarbejde mellem DSB og Natteravnene, og jeg er imponeret over den store indsats, I formår at yde aften efter aften.

Det er en indsats, der gør en forskel!

Vi ved blandt andet, at vores S-togs kunder føler sig mere trygge nu, end for blot få år tilbage. En positiv udvikling som I har en stor del af æren for. 
Det er derfor naturligt, at vi i DSB fortsætter med at støtte op om jeres arbejde.
Det gør vi her i oktober med en medarbejderkampagne, der opfordrer alle ansatte til at støtte op om Natteravnene, for eksempel ved at prøve at gå en tur med jer.

Det er der allerede rigtig mange, der har takket ja til. 

Selv havde jeg fornøjelsen af at trække i den gule jakke fredag den 24. september, hvor jeg tog på vandring med Bente Gimlinge og Henrik Suhr Knudsen og Natteravnene i København City.  

Det første, jeg lagde mærke til, var hvor godt, alle tog imod os.
Mange unge kom hen for at få bolsjer eller en lille snak, og selvom de fleste af dem havde fået en ordentlig tår over tørsten, var stemningen positiv og afslappet.

I det hele taget blev vi mødt af smil, hvor end vi kom frem.
Det var tydeligt, at de unge kendte til Natteravnene og følte sig trygge, når de så de gule jakker i gadebilledet.

Da natten gik på hæld, var mine lommer tømt for bolsjer og kampagnekondomer. Til gengæld var jeg fyldt med indtryk fra en sjov aften, hvor jeg i den grad fik oplevet København på en anden måde, og set den positive respekt som Natteravnene mødes med af alle aldersgrupper i nattelivet.

Tak for turen!

De bedste hilsner

Gert Frost  
Direktør DSB S-tog