Nyt fra TrygFonden...

Nyt fra TrygFonden...

28-06-2011

Et af de sikre tegn på sommer er, at livredderne igen er klar til at tage fat på arbejdet på strande og ved havnebade. TrygFondens livreddere er allerede i gang ved Københavns to havnebade, og i dag åbner de resterende 29 livreddertårne på strande rundt omkring i landet.

Datoen markerer dermed også åbningen af tre helt nye livreddertårne, som vi har "udvidet" med siden sidste år. Skal du besøge Palmestranden i Frederikshavn, Østerstrand i Fredericia eller Bellevue Strand nord for København kan du derfor se frem til at kunne bade under kyndigt opsyn af uddannede livreddere.

Men selvom du bader på en strand med livreddere, er det selvfølgelig stadig vigtigt at vide noget om, hvordan du passer på dig selv og din familie ved vandet. Derfor får du nu mulighed for at teste din viden og vinde præmier ved at deltage i TrygFondens baderåds-quiz.

Deltag i quizzen

Hav en rigtig god sommer.

Mange hilsner

Gurli Martinussen, direktør
TrygFonden

Stor spritkampagne skudt i gang i pinsen

TrygFonden samarbejder med Rådet for Sikker Trafik om en ny stor kampagne mod spritkørsel. Den ulovlige kørsel med alkohol i blodet koster hvert år både menneskeliv og flere milliarder kroner for samfundet. Kampagnen skal derfor ved hjælp af flere virkemidler skære ned på antallet af spritbilister. Blandt andet får du opskriften på en lækker alkoholfri drink, du kan servere for dine gæster.

Læs mere - klik

Drenge udvikler koncept for bilvask

En gruppe unge drenge fra Vejle har startet en virksomhed, der giver gratis bilvask, mens man køber ind. Drengene er med i projektet Mind Your Own Business, hvor udsatte drenge lærer at drive en virksomhed. I slutningen af maj præsenterede drengene deres idé på en messe i København. Projektet ledes af Dansk Flygtningehjælp og er støttet af TrygFonden.

Læs mere - klik

Besøgshunde søges - bl.a. i dit område af landet

Har du en rolig, velsocialiseret hund, og vil du gerne give ældre og demente på plejehjem en glæde i hverdagen? Så kan du overveje at blive en del af TrygFondens populære besøgshundeordning. Den starter nemlig op i tre nye kommuner - Rebild, Randers og Gladsaxe. Tilmeldingen til sessionerne, hvor de kommende besøgshunde skal findes, er netop gået i gang.

Læs mere - klik

Livligt Søndagsuniversitet om frivillighed

Søndagsuniversitet på Islands Brygge i København var velbesøgt og bød på varieret og livlig debat. Emnet var frivillighedens rolle i velfærds-samfundet, og oplægsholderne var social- og arbejdsmarkedsdirektør i Randers Kommune, Knud Aarup, og formand for FOA, Dennis Kristensen. Fokus var bl.a. på spørgsmålet om et fremtidigt velfærdssamfund, hvor det frivillige fællesskab overtager flere af de offentligt finansierede ydelser.

Læs mere - klik