Kun med kondom!

Kun med kondom!

13-09-2010

OM KAMPAGNEN - KUN MED KONDOM

Kun med kondom er I alene i sengen. Og kun med kondom undgår du at blive smittet med en sexsygdom. Det er budskaberne i kampagnen, der skal sætte sikker sex på dagsordenen.

Der er flere der smittes end man tror. Cirka hver fjerde pige under 25 år har haft en sexsygdom en eller flere gange. Og det kan være alt andet end behageligt. Det kan give betændelser, knopper, smerter, udflåd og vorter - og i værste fald sterilitet eller kræft.

Hvad indeholder kampagnen?

Måske har du allerede set det landsdækkende TV spot. Idéen er at vise dig, at hvis du har sex uden kondom, så har du i princippet også sex med alle dem, din sexpartner har haft ubeskyttet sex med. Og dem de har haft sex med.

Sikker-sex tegnet er et gennemgående logo for kampagnen, og består af 3 tegn som er nemme at sende på sms. Logoet forestiller en pik med kondom på.

Du kan også se kampagnen i reklamer i magasiner, outdoor-reklamer og som plakater og kondomer på uddannelsesinstitutioner.

Langt de fleste kommuner er også aktive i kampagnen, så du kan være heldig at møde kampagnen på din skole, i byen og i nattelivet. Her kan du se hvad der sker i din kommune.

Her på siden finder du også svar på nogle af de spørgsmål, du har om de forskellige sexsygdomme.

Hvis du vil vide mere om de enkelte sygdomme, kan du gå ind på.

Sexlinien.dk
Netdoktor.dk
Sundhed.dk
Aids-linien.dk

Læs mere her - og se filmen...