En sommerhilsen med gode råd til ferien

En sommerhilsen med gode råd til ferien

06-07-2010

Kære Natteravn.

Sommeren er sikker hvert år - med grill, hygge og ferieture. Men lige så sikkert er det også, at bilen kan gå i stå på vej gennem Europa, at insekterne gerne vil stikke, og at indbrudstyven bliver fristet, når ferien står for døren.
Vi har derfor samlet alle de gode gamle, men aldrig for gamle, råd til dig og din familie, så I får den bedste sommer - før, under og efter ferien.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig sommer med godt vejr og spændende oplevelser.
Og vi håber, du kan bruge nogle af vores gode råd på vejen og derhjemme.

Rigtig god ferie!

Venlig hilsen
Helene Egholm
Ansvarshavende redaktør
Falck Danmark A/S


Tjek bilen, inden du kører ud i det blå
Skal du på bilferie? Så husk at forberede din bil på de mange kilometer, inden du og familien kører på ferie. For hvem har lyst til at gå i stå på en varm landevej? Der er 5 vigtige ting ved bilen, du bør tjekke før turen.
Se hvordan du gør din bil ferieklar

Tag førstehjælp med på tur
Det er dejligt at være på solferie. Men er du langt væk hjemmefra, kan det give både dig og din familie ekstra tryghed, hvis du kan førstehjælp. Alle kan lære at redde liv.
Læs mere om livreddende førstehjælp

Brug Falck BilTjek som huskeliste til ferien
Med Falck BilTjek får du et klippekort til at tjekke forskellige ting på din bil. Men du kan også vælge at bruge vores BilTjek Beregner til at få et overblik over det, du skal være ekstra opmærksom på til ferien.
Læs mere om Falck BilTjek

Sum, sum, sum ... av for den!
Du kan gøre flere ting for at undgå, at sommerens insekter generer dig og din familie. Det er f.eks. en dårlig idé at slå ud efter bier og hvepse. Og et myggestik kløer mindre, hvis du lader myggen stikke færdigt.
Se gode råd om insekter i sommervarmen

Pas på din bolig, mens du er på ferie
Sommerferien er en af højsæsonerne for indbrudstyve. Men du kan gøre meget med få midler for at passe på dit hus, mens du er på ferie. På falck.dk finder du en interaktiv videoguide, som kan vise dig i detaljer, hvordan du sikrer dit hjem.
Se, hvordan du sikrer din bolig