Kirkekoncert med Marie Carmen Koppel

Kirkekoncert med Marie Carmen Koppel

04-10-2011

Koncert med Danmarks førende soul-diva, sangerinden Marie Carmen Koppel i Munkebo Kirke torsdag den 13. oktober kl 19:30

Marie Carmen Koppel har gennem en årrække opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau. 

På Marie Carmen Koppels seneste udgivelse, "A Soulfull Evening" finder man en perlerække af sange, der alle hører til blandt Marie Carmen Koppels yndlingsrepertoire. Marie Carmen Koppel fortolker sange lige fra Donny Hathaway til Bob Marley. På albummet findes også et par af Maries egne kompositioner smukt leveret med en unik indlevelse.

"A Soulfull Evening" er Maries fjerde soloudspil og dermed det andet i rækken af livealbums. Marie Carmen Koppel er kendt for sin musikalske kompromisløshed og sin styrke som sangerinde. "A Soulfull Evening" er endnu et klart bevis på Maries enorme stemmepragt.

Meget er sket for Marie Carmen Koppel siden sidste udgivelse. Af størst betydning er det, at hun i sensommeren 2004 blev mor for første gang. Rollen som mor har dog ikke haft indvirkning på Maries travle koncertkalender. Hun turnerer flittigt, dog en gang imellem med følge af sin datter. 

Blandt andet skal hun i år medvirke i DR´s store juleshow med Radiounderholdningsorkestret. Det bliver naturligvis sendt på DR og optaget i det nye operahus i november. 

Soul, gospel - Marie skaber selv den røde tråd på den musikalske rejse gennem genrerne med en flot formfuldendt livepræstation. 

Entré 100 kr.

Billetsalg: De resterende billetter kan købes i kontorets åbningstid. 

Vel mødt.