Natteravnene i Gentofte inviterer alle Natteravne

Natteravnene i Gentofte inviterer alle Natteravne

14-03-2011

.... til at deltage i Bakkens åbning.

Bakken åbner torsdag den 31. marts 2011

Vi mødes klokken 19:00 ved Klampenborg station (gå op på broen, ved det store S-skilt, hvor der normalt holder hestevogne).

De første af de tusindvis motorcykler kommer buldrende lidt over kl. 19.00. Så kom hellere 10 minutter før end 10 minutter senere.

Det er i år 9. gang Gentofte inviterer Natteravnene til at åbne Bakken.
Siden 2003 har mange Natteravne gået en tur på Bakken. Spørg bare i din lokalforening hvor hyggeligt det er.

Med fare for at glemme flere, nævnes følgende foreninger der tidligere har meldt ravne til åbning, blå mandag, eller sidste skoledag på Bakken:
Natteravne fra Helsingør, Sjælør, Ragnhildgade/Østerbro, Tåstrup, Gladsaxe, Herlev, Farum, Slagelse, Gentofte, Helsinge, Stenløse, Slangerup, Ringsted, Bispebjerg, Frederiksværk, Stevns, Hillerød, Køge, København City …ja, selv et par stykker fra Jylland.

Nogle kommer en enkelt gang, andre er nærmest blevet ”fast inventar”. Alt sammen hyggeligt og alle er velkomne – nye som ’gamle’.

Vi har til åbningen være mellem 26 (første år) og 75 (rekordåret 2004) Natteravne, der har set MC’er, gået ture på og omkring Bakken, spist blødt brød til kaffen, og måske gået et par ture til.

Også antallet af MC’er svinger . Det hænger sammen med vejret. Og da Bakken åbner så det passer med Påsken, så kan datoen svinge fra år til år. I år er åbningen en uge senere end sidste år. Og der har allerede været en hel del MC’er på vejene i de dejlige forårsdage.

I denne uge er der møde med Politi‚ SSP og Bakken med planlægning af datoerne for Blå Mandag. Vi glæder os til en ny dejlig sæson.

Bakkens åbning er en festlig start på sommersæsonen for Natteravnene (og for MC'erne).

Husk, at Bakkens åbning mest er reklame for en ny Natteravne-sæson på Bakken og et par hyggelige timer for os selv, mens der er meget mere brug for Natteravne på Blå Mandag og Sidste Skoledag - de dage er der mange unge på og omkring Bakken.

Kom og vær med!

Send mig en mail. Så sørger jeg for blødt brød til kaffen. Sammen laver vi kaffe på udflytterbørnehavens to små tilkalkede kaffemaskiner (jeg har set, at de kaffe-tørstige selv har haft en termokande med).
De seneste par år var Ragnhildgade/Østerbro forudseende og havde medbragt kæmpekaffemaskiner - masser af sort vand i en fart ... tak for det. 

De enkelte foreninger må gerne sende en samlet mail med antal ravne, hvis det er muligt.

I behøver ikke møde med hele hold. Bare mød op i den gule jakke (med fyldte lommer), så laver vi holdene når vi mødes.

Ligesom tidligere år vil der også i år blive arrangeret ture til Blå Mandag og Sidste Skoledag på Bakken. Nærmere herom om ikke så længe..

Jeg glæder mig til at følge op på succeserne fra tidligere år.

Lad os vise Natteravnenes gule jakker frem et sted og en aften, hvor der kommer mange mennesker fra hele landet.

Venlig hilsen
Formand for Natteravnene i Gentofte
Jesper Sloth
gentofte@natteravnene.dk