Trygfonden

Trygfonden

21-01-2010

Kære Natteravn.

Som du ved, arbejder vi hos TrygFonden for at skabe mere tryghed i Danmark. I det kommende år uddeler vi 450 mio. til projekter, der skal øge trygheden på landsplan, regionalt og lokalt - inden for vores tre kerneområder sikkerhed, sundhed og trivsel.

Vi arbejder med projekter, vi selv igangsætter, samarbejdsprojekter og projekter, vi støtter gennem donationer. I mine tidligere mails har jeg uddybet flere af vores projekter. Denne gang vil jeg fortælle nyt om projektet "Sikker Patient" og give dig et indblik i nogle af vores donationer og de mange gode formål, de går til.

Venlig hilsen
TrygFonden

Gurli Martinussen,
direktør

PS: Som noget nyt kan børn og unge være med til at vælge efterårets reflekser. Se feltet længst til højre.

For 100 mio. kr. bedre patientsikkerhed
TrygFonden har netop skudt 100 mio. kr. i en ny aftale med Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Samarbejdet skal de næste fire år reducere dødelig-
heden med 15 % og mindske patientskader med 30 % på udvalgte sygehuse. Bl.a. via initiativerne "Partnerskab for Patientsikkerhed" og "Patientsikkert Sygehus".
Læs mere her

Træning af gigtpatienter, forskning i alkoholisme og meget mere
I 2009 har vi doneret 157 mio. kr. til over 700 initiativer i hele landet. Støtte til Gigtforeningens udbredelse af et nyt træningskoncept i vand for gigt-
patienter, et forskningsprojekt om årsager til alkoholisme og et forsøg med intensiv fysisk træning af børn med hjerneskade er bare få eksempler.
Læs mere her

Har du et godt initiativ, vi bør støtte?
Du kan også søge støtte hos TrygFonden, hvis du har en idé til et projekt, der skaber tryghed for flere
- enten i hele landet eller i dit lokale område. Lokalt har vi blandt meget andet doneret cykelhjelme til skoler, førstehjælpskurser og midler til socialt arbejde. Ansøgningsfrist for regionale projekter: 1. marts og 1. september. Landsdækkende ansøgninger bliver behandlet løbende.
Læs mere her

Hjælp os med at vælge efterårets reflekser
Hos TrygFonden uddeler vi hvert år sjove og seje reflekser til børn. Sidste år blev det til en million uddelte reflekser på to måneder. Nu tager vi hul på udformningen af dette års reflekser. Vores designer har lavet fem forslag. Hjælp os med at vælge de to, som skal lyse op i 2010.
Læs mere her